EXPRESSIÓ CORPORAL AMB CICLE INICIAL

Durant aquest trimestre els nens i les nenes del cicle inicial ens hem apropat a experimentar l’expressió corporal amb jocs. Aquest és un exercici que possibilita la connexió amb el propi cos i l’explosió de creativitat i vitalitat.

 

Quan parlem d’expressió corporal ens referim a un ventall de possibilitats,  com és el fet d’utilitzar el moviment per extreure quelcom intern o estimular l’espontaneïtat facial i fins i tot aprendre a exterioritzar emocions i sensacions .L’expressió  corporal és un art que el món adult ha anat perdent endinsant-nos en capes i capes de rigidesa. I és una pràctica educativa el fet de mostrar aquesta connexió amb el cos com a eina d’expressió. Com per exemple posar una música a casa i deixar-se emportar, poder verbalitzar el que el cos està sentint, jugar amb expressions facials i l’actitud desinhibida, afavorir l’acceptació i la valoració de la imatge corporal.

Ja que jugar i jugar amb el cos estimula l’autoconfiança i l’extraversió i ens permet un cabal de joc i diversió. Anima’t amb el COS!

Cap comentari