SORTIDA AL CAAD


Ahir dimarts, 14 de març, les classes de 3r vam fer una sortida al Centre d’ Acollida d’ Animals de Companyia, el CAAD, a Vilafranca del Penedès.

Després d’ esmorzar i per grups vam poder visitar les instal.lacions. Els diferents monitors ens van explicar moltes coses interessants: la responsabilitat que suposa tenir un animal a casa, la importància de posar-los el xip i censar-los, com i amb quins aparells recullen els gats i gossos que es troben al carrer, què és una colònia de gats …, però sobretot van insistir en la necessitat que aquests animals necessiten estima, com les persones, i unes cures bàsiques, alimentar-los i portar-los al veterinari. I que, abans de comprar un cadell de gat o gos, pensem en tots aquells que estan al CAAD, no estan en un “hotel” allà, hi són perquè els han abandonat. També van poder tocar alguns gossos i, fins i tot, una fura!!

Donem les GRÀCIES a tot el personal del CAAD i als voluntaris per la seva rebuda i atenció. Fan una gran feina!!

Després de la visita vam anar a prop del Castell d’ Olèrdola, allà vam dinar, jugar i vam poder fer un tomb pels voltants. Vam veure les restes d’ una església i unes tombes antropomòrfiques, cavades a la roca. Ens ho vam passar d’ allò més bé!!!!






Cap comentari