TALLER SOBRE EL BULLYING (ASSETJAMENT ESCOLAR) Part.I

Els propers dies, les nenes i nens de les classes de 5è hem tingut la visita de l'Eva i la Gema, d'El Mirall. Amb elles hem après una mica més sobre l'assetjament escolar, conegut com el Bullying. També ens han ajudat a entendre com se senten els nens/es assetjats i com actuar en casos d'aquest tipus. 

Entre les activitats que hem fet, hem descrit quins són els actors i actrius que hi ha en un cas de Bullying. Hem de tenir en compte que no només hi ha l'assetjat i l'assetjador, sinó que també hi "intervenen" els amics de l'assetjador, els amics de la víctima i les persones que no es posicionen ni en una banda ni en l'altra.

En una altra activitat hem escrit coses positives sobre els nostres companys/es de Classe i hem comprovat com n'és de positiu que parlin bé de nosaltres i ens diguin i reconeguin coses bones. Les hem llegit en veu alta i després les hem penjat en un taulell a l'Aula. Allà s'hi quedaran i n'hi podrem afegir més de tots els companys/es. 

En una última activitat, hem penjat consells que donaríem a un company/a que estigués patint assetjament escolar. Ha sigut tota una experiència poder-les compartir!

La setmana que ve continuarem amb l'Activitat i llegirem els diferents panells...

















Cap comentari