ELS 3RS VISITEM EL CAAD I EL PARC D'OLÈRDOLA



La visita al Centre d'Acollida d'Animals Domèstics de Vilafranca ha estat tant instructiva com es pot demanar a una sortida. Ningú qüestiona que els millors amants dels animals són els infants. Són els primers en apuntar-se per tenir a casa un gos, un gat, una tortuga... Però no sempre són prou conscients de la responsabilitats que això implica i de les obligacions a què un es compromet quan pren aquesta decisió.
Aquestes són les coses que vàrem aprendre en el CAAD, de primera mà dels cuidadors que tenen cura dels animals abandonats. 
També vam poder passar una estona amb alguns dels animals del centre i aprendre moltes coses sobre els gossos. Vam conèixer una gosseta que ens va robar el cor a tots per la seva trista història i el seu caràcter tan dòcil i carinyós, i mentre estàvem amb ella, va venir una una parella i la va adoptar. Un final feliç del que tots ens vam alegar.


Després de la visita vam anar al castell d'Olèrdola. Allí vam fer una caminada pel bosc per conèixer d'aprop arbres i plantes de la zona, així com el rastres que deixen alguns animals. Les runes medievals ens van donar l'oportunitat de conèixer una mica millor com era la vida a l'edat mitjana.


Cap comentari