ESCAPE ROOM (A LA INVERSA)


El dimecres a la tarda, quan els nens i nenes de 3r vàrem entar a l'escola ens vam trobar les aules tancades i una carta misteriosa enganxada a la porta. La signava el Fantasme del Pompeu, i ens deia que com que és molt bromista havia amagat la claus de les aules. Per poder-les recuperar havíem de resoldre tot una colla d'enigmes que havia distribuit pel pati.

Sorpresos, però molt engrescats, vam anar al pati a posar en pràctica el nostre enginy per resoldre els enigmes, refrescar els coneixements que hem anat adquirint i comprovar que treballant en equip som la canya!



A mesura que resolíem els enigmes, obteníem un a un els números de la combinació del cofre on el fantasme havia amagat les claus de l'aula. Quan els vàrem tenir tots, vàrem poder obrir el candau del cofre i recuperar les claus.

Quan vàrem obrir les aules de 3r, ens vam trobar que el fantasme ens havia deixat un regalet, una capsa de galetes surtides. Després de tant pensar i correr amunt i avall pel pati, ja havíem fet prou gana, i les galetes van volar!

El Fantasme del Pompeu ens va fer passar una tarda genial!



Cap comentari