GRÀCIES MARES I PARES PER UNA REUNIÓ TAN DIVERTIDA!!


Fa unes setmanes, les mestres i el mestre de 6è de l'Escola que ja preparàvem la Reunió d'Inici de Curs per les famílies de 6è. No obstant, des del principi teníem una idea molt clara, i és que no volíem que fos una reunió formal i avorrida com segurament va ser la mateixa que vàrem fer el curs anterior. A més, també som conscients que les mares i pares ja heu atès com a mínim 8 reunions pràcticament iguals al llarg dels cursos d'infantil i primària; així que vam decidir donar una sacsejada al guió de la reunió.

Sense deixar de banda la informació que volíem transmetre i que quedés clara, vàrem decidir que seria una bona idea que us sentíssiu una miqueta com els nostres alumnes i vam implementar un Kahoot per avaluar els vostres coneixements i la vostra atenció durant la reunió. Però perquè l'activitat fos del mode fluid que desitjàvem, necessitàvem que portéssiu l'App del Kahoot instal·lada al mòbil...I la nostra sorpresa va ser majúscula! La vostra implicació va ser genial, i òbviament el joc va funcionar com no ens havíem imaginat. Hem de dir, que per moments ens veu recordar molt els vostres fills i filles, però ja es tractava d'això!! 


Després, també us vàrem demanar d'escriure un desig per les dues classes de 6è i així ho vàreu fer. Avui, quan els hem llegit, i quan els nens i nenes l'han llegit no hem pogut sentir-nos més emocionats i feliços. Els hem penjat al passadís perquè tothom qui vulgui els pugui llegir. 

Per tot això, avui no ho hem dubtat i hem volgut agrair-vos la vostra presència i sobretot la vostra empenta i implicació en les activitats que vàrem planificar. Moltes gràcies, de tot cor!! Va ser una Reunió genial!

Que tinguem bon curs!!

Cap comentari