COLÒNIES A GIVEROLA. DIA 3 i 4

I arriba el moment de tornar, però abans farem una repassada breu al que va donar de si el tercer dia a Giverola. Va fer un dia radiant i assoleiat que vàrem aprofitar per agafar un vaixell (Fons de Vidre) i visitar la bonica Tossa de Mar. Allà vàrem pujar al castell i tothom va tenir una estoneta per passejar pels carrerons, visitar les botiguetes i gaudir de la sorra de la platja de Tossa.

A la tornada vàrem endinsar-nos en algunes de les coves que hi ha al perfil de la muntanya al costat del mar fins a Giverola. també va ser ben curiós poder observar el fons del mar a través del vidre situat al terra dels vaixells. Genial!

I a la tarda, més activitats d'aigua! Ahir per fi vàrem poder sortir amb el 'Xurro' i tornar a ficar-nos a l'aigua!! I a la nit vàrem deixar-nos les poques energies que ens quedàven a la Disco!!


Avui ens hem aixecat amb pluja i després d'alguns dubtes hem intentat fer la Ruta d'orientació pels exteriors de la cala. Després anirem a dinar i capa a casa...que ja trobem a faltar casa nostra una miqueta!!









Cap comentari