SETMANA DE LA MÚSICA 2019

La 3ª setmana de la música, que celebrarem entre el 31 de maig  i el 7 de juny, omplirà l'escola d'activitats pensades per apropar la música en directe a tota la comunitat educativa.

Però no només ens quedem a l'escola, el divendres 31 de maig, la nostra coral oferirà un concert a les persones grans de la Casa d'empara. Aquesta és una activitat que ja portem fent uns quants anys i resulta molt enriquidora.

Del 3 al 6 de juny, donarem l'oportunitat als 27 estudiants de música que tenim al cicle mitjà i superior de compartir la seva música amb les companyes i companys de l'escola. Són les audicions que anomenem "Petites músiques".

Per acabar, el divendres 7 de juny, tindrà lloc un concert de cloenda, amb la participació del Cor del Pompeu i dels grups de coreografia dels videoclips de sisè. Aquest dia esteu convidades totes les famílies de l'escola. Us esperem!!

Per descarregar el programa complet cal que cliqueu a la imatge.

https://drive.google.com/file/d/1v12beDEbcuWdEJWeDS-1NrDWCSzES4av/view?usp=sharing


Aprofitem per recordar-vos que el proper dijous dia 13 de juny, en el marc del projecte d'emprenedoria de l'escola, la coral oferirà un concert a l'Auditori Eduard Toldrà. Estarà acompanyada per l'escola de música Musicàrea i per l'escola de dansa Dance It de Vilanova.

A més, també hi haurà l'estrena dels videoclips que aquest curs han realitzat els grups de sisè dins del projecte de música "Fem un videoclip". Ja podeu comprar les vostres entrades per només 4 euros!!

Cap comentari