SYMBALOO CICLE INICIAL

Amb l'experiència que ens han donat aquestes setmanes de confinament, l'equip de mestres de cicle inicial, hem valorat la possibilitat de fer més eficient la manera de compartir les propostes d'activitats amb les famílies.

Finalment, hem decidit crear un Symbaloo, una plataforma que ens facilita compartir les propostes mitjançant un tauler en el qual trobareu totes les propostes ben ordenades, per curs i per matèria.

Per poder accedir al Symbaloo de cicle inicial, ho podeu fer de diferents maneres:

- Des del telèfon mòbil: ho podeu fer mitjançant el navegador, però no és còmode perquè no està opitimitzada. Si ho heu de fer amb el mòbil, us aconsellem que s'instal·leu l'aplicació  (necessiteu registrar-se) i que seguiu el Symbaloo "pompeufabravng (inicial)". A continuació podeu veure un tutorial de com funciona l'aplicació:- Des de la tauleta: us podeu instal·lar l'aplicació o seguir l'enllaç al navegador (recomanat).

- Des de l'ordinador: seguiu l'enllaç (feu clic a la imatge). 
També us deixem un petit tutorial que us pot servir d'ajuda.Avís: Com que el Symbaloo està creat amb un compte gratuït, és possible que apareguin anuncis aliens a l'escola. Disculpeu les molèsties.

Cap comentari