TORNAREM A OBRIR LES PORTES AVIAT




Aquest passat divendres vam tancar el curs més estrany de tots els que ens han tocat viure. Ningú hagués pensat quan gaudiem de la festa de Carnaval que tot just uns dies després ens hauriem de tancar a casa per protegir-nos d’una amenaça invisible que ens ha canviat la manera de veure el món i de relacionar-nos els uns amb els altres.

A partir del 13 de març vam haver de reinventar una escola que no coneixiem, hem hagut d’acompanyar,  ajudar, col·laborar, donar ànims, resoldre dubtes, des de la distància, amb imaginació i sense saber durant quant de temps.

Hem volgut arribar a tothom amb les seves semblances i diferències, amb les seves particularitats, angoixes, pors i alegries i fer costat amb prudència i sense envair la intimitat de cadascú.

Imaginem, perquè també les hem viscut, com de difícils han estat algunes situacions durant tot  aquest temps però ens en comencem a sortir i segur que això ens farà més forts. Els nens i les nenes ens han donat un exemple de maduresa aportant-nos la seva energia i escalf  i les experiències viscudes també els ajudaran a ells i a elles a crèixer i ser més responsables.

A l’escola continuarem treballant per construir un curs 2020-21 amb seguretat i confiança i buscarem la manera de trobar solucions a les incerteses que avui encara ens negitegen.

Famílies, us agraim la vostra col·laboració durant aquest període i us enviem una forta abraçada, que avui encara ha de ser virtual, però segur que aviat serà una realitat.

 

TORNAREM A CELEBRAR FESTES!


TORNAREM A JUGAR ALS PATIS!

TORNAREM A APRENDRE!

TORNAREM A FER RÀDIO!


Bones vacances per a tots i totes de part de tot el CLAUSTRE DEL POMPEU !


Cap comentari