COLÒNIES DE 5è A PRADES

Aquests dies els alumnes de 5è hem estat de colònies. El curs passat no hi vam poder anar degut a la Covid-19, així que enguany veníem carregats d'il·lusió i energia.

El primer dia ens vam instal·lar a la casa de colònies i vam conèixer Prades amb una gimcana molt interessant sobre la història del poble. A la nit, vam realitzar una activitat relacionada amb la famosa història del misteri del nen de Prades. 

L'endemà vam fer una ruta de muntanya per arribar a Pla de la Guàrdia. Vam passar una mica de fred però vam gaudir molt de la natura i de les espectaculars vistes des del mirador. Durant la caminada vam descobrir també certs aspectes sobre la vegetació autòctona de Prades i vam aprendre algunes senyals i tècniques d'orientació que ens poden ajudar a la natura.

A la tarda, vam tenir dues activitats molt engrescadores: vam realitzar un Escape Box i vam fer sacs d'herbes (farigola, camamilla, Maria Lluïsa, sàlvia, etc). Un cop arribada la nit, ens vam arreglar una mica i vam fer una activitat musical on vam ballar i cantar molt. Després de tanta gresca vam acabar realment esgotats i vam dormir com troncs.

Sabíem que l'últim dia de les colònies havia arribat i no volíem marxar. Per acabar l'estança a Prades, vam realitzar diverses activitats cooperatives de supervivència, resolució de problemes i construccions de cabanes. Sens dubte estem fets uns grans arquitectes!

Malgrat les circumstàncies, hem viscut unes colònies memorables on hem gaudit, rigut, jugat, après i sobretot: hem compartit un grapat de moments plegats. Tot i així, hem trobat molt a faltar alguns/es companys/es de classe que no ens han pogut acompanyar i els hem tingut molt presents. Esperem que a les properes colònies hi poguem ser tots/es!

























Cap comentari