ETWINNING

 


La xarxa eTwinning és la comunitat educativa online més extensa de centres educatius d’Europa. És un punt de trobada i un lloc comú de treball on la nostra escola treballa en xarxa des del curs passat amb altres països europeus amb l’objectiu d’ampliar horitzons cap a diferents realitats i maneres de treballar. 

Durant el curs 2019-2020 des de l’àrea d’anglès, els alumnes de 5è i 6è van començar un projecte relacionat amb la ràdio escolar, però degut a la pandèmia es va haver de posposar. Enguany hem reprès aquest projecte anomenat “Europe On-Air” amb l'alumnat de 6è i hem fundat un de nou juntament amb una escola de Turquia, on també hi participen escoles de països com França, Romania, Azerbaidjan, Grècia, Geòrgia i Albània. El segon projecte eTwinning s’anomena “Enjoyable Language Teaching (ELT)” i en aquest realitzem diverses activitats col·laboratives amb eines 2.0 on es treballen les 4 habilitats lingüístiques: speaking, reading, writing i listening.  

El principal objectiu d’aquests projectes és que el nostre alumnat millori el el seu nivell comunicatiu en llengua anglesa realitzant activitats més motivadores i reals.

En aquest enllaç podeu escoltar com alguns dels nostres alumnes de 6è ens expliquen més sobre l'eTwinning i els nostres projectes: 

https://www.spreaker.com/user/pompeufabravng/20201221-etwinning




Cap comentari