COLÒNIES DE 6È (1A PART)

Després d'un curs intens i atípic, els i les alumnes de sisè per fi hem pogut tornar una mica a la normalitat anant de colònies. Dimecres 9 vam arribar a Cala Montjoi en un vaixell que vam agafar des de Roses, on vam poder gaudir d'unes meravelloses vistes de la Costa Brava. 



Tant bon punt vam arribar a la cala ens vam instal·lar als bungalows, vam dinar i seguidament, vam realitzar una activitat de tirolina, una de tir amb arc, una cursa d'orientació i una activitat de nit molt emocionant on vam haver de passar una sèrie de proves per a demostrar que tenim habilitats de pirata! 







Després d'una nit de tramuntana, avui ens hem despertat amb un dia calorós i radiant. Avui hem realitzat una de les activitats estrella de Cala Montjoi: el caiac. Ens ho hem passat tant bé que hem fet una doble sessió a la tarda. Seguidament, hem realitzat una excursió a la muntanya més alta de Cala Montjoi, el Puig de la Morisca, on hem gaudit d'unes vistes panoràmiques espectaculars! Hem acabat d'allò més cansats i com teníem tanta calor després de la caminada, ens hem remullat una estoneta a la platja abans de dinar.












Demà tindreu més notícies nostres... Estigueu ben atents/es!

















Cap comentari