COLÒNIES DE 6È (2A PART)

Dijous a la tarda vam realitzar una activitat de medi natural a la platja amb la qual vam poder descobrir, veure i tocar diferents espècies autòctones com tomàquets i cogombres de mar, eriçons, cargols de mar, crancs, anèmones i cervells de mar.






També vam gaudir d'una activitat de petanca que ens va ajudar a tornar una mica a la calma. Finalment, vam tenir temps lliure a la platja per jugar, descansar i xerrar amb els companys/es.








Un cop arribada la nit, vam carregar piles i llanternes per començar el joc de nit. Aquesta vegada la temàtica era les constel·lacions, aprofitant que en aquest moment del dia la Cala Montjoi es transforma en un observatori natural. Tot seguit, vam començar a preparar maletes i de tant esgotament que portàvem a sobre ens vam adormir de seguida.

L'últim dia ja havia arribat i teniem poques ganes de marxar. Vam engegar el dia amb energia per realitzar una activitat de malabars i rocòdrom, seguit d'estampació de samarretes (que per cert, ens van quedar fantàstiques!) i voleibol. 
















Seguidament, els monitors han tingut un bonic detall amb nosaltres i ens han donat uns diplomes de participació abans d'acomiadar-nos. Després, hem agafat el vaixell per marxar cap a Roses on el bus ens esperava.





Hem passat tres dies meravellosos envoltats de mar, natura i hem viscut desenes d'experiències úniques, sorprenents i inoblidables! Guardarem aquest record per sempre!!! A reveure, Cala Montjoi!








Cap comentari