DINÀMIQUES DE GRUP A 6è

 Benvolgudes famílies,

Els nens i nenes de 6è hem començat el nostre darrer curs a l'escola amb moltes ganes i molta energia. Aquestes primeres setmanes les hem iniciat fent una dinàmica de grup cada dia, per tal d'anar-nos coneixent millor entre nosaltres, conèixer els mestres nous, potenciar la cohesió de grup i crear els lligams que de ben segur ens portaran a gaudir d'un últim curs ple d'experiències. 

Les primeres dinàmiques, la teranyina i el pistoler, ens van servir per trencar el gel.

Algunes dinàmiques, com la de l'aigua, ens han servit per relaxar-nos. Consistia en passar-nos ampolles d'aigua i omplir-les sense que caigués ni una gota; o la del soroll, on ens havíem de passar un carilló de vent intentant que no fes gens de soroll.

D'altres ens han fet cooperar i ajudar-nos, com fer circular un cèrcol entre nosaltres sense deixar-nos de les mans; o també el joc de la malaltia compartida, en què dos dels nostres companys havien de fer de metges i descobrir quina "malaltia" teníem els companys i companyes.

Ens ha agradat molt poder fer aquestes activitats i creiem que ens han aportat moltes coses positives. Seguirem fent més dinàmiques durant el curs.

Aquí us deixem un recull de fotos!! 

Fins aviat!












Cap comentari