ERASMUS+


Aquest curs 2022-23 engeguem amb ganes i il·lusió un projecte Erasmus+ (modalitat KA210) que se’ns ha concedit recentment al nostre centre.

Com a escola, ja fa quatre cursos que participem en projectes eTwinning europeus dins l'àrea de llengua anglesa al Cicle Superior. Amb aquests, no només volem que l'alumnat aprengui la llengua anglesa, sinó que també ampliïn horitzons i aconsegueixin tenir una perspectiva europea, que s'enriqueixin culturalment, i que superin barreres lingüístiques i culturals.

El curs 2020-21 l’alumnat de 6è va participar en el projecte eTwinning anomenat Enjoyable Language Teaching amb diverses escoles europees. Donat que la valoració del projecte va ser molt favorable i que vam ser premiats amb un segell de qualitat nacional i un d’europeu, el curs següent vam decidir sol·licitar un Erasmus+ basat en aquest i recentment ens ha estat concedit per a realitzar-lo entre aquest curs i el vinent.


És per això que durant aquest curs i part del que ve la nostra escola realitzarà diverses mobilitats als països europeus que participen al projecte: França, Romania i Turquia. La primera estada que realitzarem serà a França durant la primera setmana del mes de desembre i tindran la sort de participar-hi tres alumnes de 6è i dues mestres del centre.


Durant una setmana, el proper mes de març, rebrem al Pompeu tot l’alumnat i mestres participants en el projecte Erasmus + i està previst que els realitzem una bona acollida en tots els nivells (benvinguda, estada a l’escola i amb famílies acollidores, realització d'activitats diverses relacionades amb el projecte, sortides culturals per consolidar activitats…). 


Aquest projecte té diversos objectius:


  1. Facilitar l’aprenentatge de la llengua anglesa i reforçar la motivació del nostre alumnat en aquesta àrea.

  2. Millorar les quatre habilitats de la llengua en anglès: listening, speaking, reading and writing.

  3. Millorar i promoure l’ús de les TIC mitjançant activitats col·laboratives.

  4. Construir una consciència intercultural.

  5. Millorar competències dels docents a través d’un intercanvi de pràctiques amb les mestres participants.








Cap comentari