TERCERA MOBILITAT ERASMUS+ A ROMANIA

 La setmana de l'1 al 6 de maig vam realitzar la tercera mobilitat dins del nostre projecte Erasmus+ KA210 Enjoyable Language Teaching (ELT)Una vegada més, alguns alumnes de sisè i mestres del Pompeu van poder gaudir d'una enriquidora estada a un centre europeu. Aquesta vegada la trobada va ser a la Școala Gimnazială Dacia d'Oradea, una ciutat del nord-oest de Romania. 


El nostre alumnat va poder gaudir de l'experiència amb unes meravelloses famílies romaneses amb qui van conviure durant una setmana compartint i intercanviant tradicions i costums utilitzant l'anglès com a llengua vehicular.

Al llarg de la setmana, vam realitzar activitats relacionades amb el projecte que duem a terme. En primer lloc, l'alumnat de cada país va fer una presentació de la seva terra i costums (Turquia, Espanya i Romania). Tot seguit, vam realitzar un passeig en bus turístic per la ciutat d'Oradea i vam anar responent preguntes sobre els llocs més emblemàtics. 





Durant la setmana i com a activitat principal del projecte, l'alumnat va estar elaborant un eBook conjunt a partir d'històries. També vam crear el logo de la trobada i van sortir resultats molt artístics i extraordinaris.

Com a sortida de convivència, el segon dia vam fer ràfting per poder conèixer l'entorn natural de la zona de Vadu Crisului i també vam visitar unes coves prehistòriques molt interessants.



El penúltim dia, vam tenir la possibilitat de gaudir d'un sopar amb les famílies, mestres i equip directiu implicats en el projecte. Va ser molt emotiu poder compartir una estona tots plegats.

Com a cloenda, l'últim dia ens van fer una demostració de lluita lliure al pati del centre. Durant l'activitat vam conèixer dos campions olímpics en aquest esport. 


Un cop finalitzat l'Erasmus+ a Romania, vam poder gaudir d'una tarda a Budapest on vam descobrir la ciutat visitant els llocs més emblemàtics i, per acabar, vam fer un passeig en vaixell pel Danubi. 



Ens emportem una experiència inoblidable i un vincle molt estret amb els nostres amics Erasmus+. Fins la propera mobilitat al curs vinent! To be continued...



Cap comentari