INICI DE CURS 2020-21

 

Benvolgudes famílies

Ens posem de nou en contacte amb vosaltres per informar-vos sobre alguns aspectes importants del proper curs, com a complement del document que us vam enviar a començament d’aquest mes d’agost.

Com ja sabeu hem estat organitzant el curs escolar 2020-21 seguint les instruccions rebudes des del Departament d’Educació i ho continuem fent d’acord amb les actualitzacions que anem rebent.

El nostre Pla d’Obertura definitiu, validat per la inspecció educativa, es portarà a la seva aprovació al Consell Escolar durant la primera setmana de setembre i es publicarà a les xarxes corporatives de l’escola per a la vostra informació.

Les mesures de prevenció que hem adoptat per a l’elaboració d’aquesta organització són les vigents a data d’avui. Si des d’aquesta data i fins a l’inici del curs escolar hi hagués cap variació que ens obligués a fer alguna modificació, us ho faríem saber.

El curs ha estat organitzat de forma totalment presencial amb data d’inici 14 de setembre i les principals novetats són:

 -       Grups de convivència estables amb la finalitat de reduir la ràtio mestre/alumnes.

-       Entrades i sortides esglaonades:

 o   P3 tindrà 15 minuts d’entrada flexible; el punt de trobada serà la pista vermella del pati del darrera i allà es trobaran amb les mestres.

 o   Les famílies de P4 a 6è no podreu accedir als patis i els alumnes entraran i sortiran tots sols. Els seus mestres els estaran esperant al punt de trobada del pati i vosaltres els recollireu darrera de la tanca d’accés.

-       Espais i torns de patis diferenciats.

-       Tots els alumnes de primària (1r a 6è) hauran de venir a l’escola amb la seva mascareta i només se la trauran un cop entrin a la seva aula, sempre i quan les instruccions sanitàries ho permetin.

 -       S’intensificarà l’ús de gels desinfectants i la neteja de mans dels alumnes mentre estiguin a l’escola.

 -       S’intensificarà la neteja i desinfecció de tots els espais de l’escola durant el dia.

 -       Tots/es els/les mestres que no pertanyin a grups estables portaran la mascareta posada dins les aules, d’acord amb les instruccions sanitàries.

-       Per últim, informar-vos que tots els alumnes hauran de portar el primer dia de classe, el document de declaració responsable conforme no tenen Covid-19 i no han estat en contacte amb persones que l’hagin tingut els darrers 14 dies abans de que vinguin a l’escola. Aquest document es lliurarà el dia de la reunió d’inici de curs.

 En les reunions d’inici de curs, que seran presencials en grups de 10 persones (un membre per família) i que es faran durant la setmana del 7 al 10 de setembre, informarem amb detall sobre l’organització de grups i tutories, les portes d’accés, els horaris d’entrada i sortida, que hauran de ser esglaonats i altres detalls del Pla d’Obertura.

Properament rebreu la convocatòria i és molt important, especialment aquesta vegada, la vostra assistència a les reunions donades les especials circumstàncies que es preveuen per aquest curs.

Cordialment,

Equip directiu

ESCOLA Pompeu Fabra

(Vilanova i la Geltrú)

 

Cap comentari