PORTES OBERTES CURS 2021-22

 

BENVINGUTS I BENVINGUDES A LES PORTES OBERTES DEL POMPEU FABRA!!

Aquest any, degut a la situació epidemiològica, haurem de fer les portes obertes en un format diferent al que hauríem desitjat.

La preinscripció es farà preferentment en format virtual, tot i que probablement es podrà atendre presencialment a les persones que ho necessitin. Està prevista entre els dies 15 i el 24 de març, tot i que encara no hi ha la informació oficial del Departament d'Educació.

Trobareu tota la informació a preinscripcio.gencat.cat

Properament publicarem la data i l'enllaç a una PRESENTACIÓ VIRTUAL del nostre PROJECTE EDUCATIU per mitjans telemàtics (Meet) donat que aquesta vegada no us podem reunir a tots i totes i explicar-vos com treballem des del propi centre.

Però també podreu fer una VISITA PRESENCIAL a l'escola si demaneu cita prèvia mitjançant el correu preinscripcio@pompeufabravng.com o trucant als telèfons 938154044 i 608975334. Les visites seran durant les dues primeres setmanes del mes de març, per les tardes a partir de les 17h en grups de 10 persones com a màxim i intentarem resoldre dubtes i ensenyar-vos les nostres instal·lacions.

Tot seguit us deixem una presentació en format power point perquè coneixeu més coses de com és la vostra futura escola...

I aquí teniu una galeria de vídeos del nostre canal de Youtube perquè si no ens coneixeu pugueu saber més coses de nosaltres...












I així I així és el dia a dia de l'ESCOLA POMPEU FABRA...

 


 






Cap comentari